Produs SOFTWARE

VISUAL TIME

VisualTime, o suita de aplicatii destinate planificarii resurselor este cel mai puternic,viabil si vast sistem de management si planificare a resurselor, oferind solutii companiilor de toate tipurile si pentru toate bugetele. Fie ca organizatia dumneavoastra are unu sau mai multe sedii, noi avem solutia care vi se potriveste.

Solutiile noastre permit companiilor mici si mijlocii cat si intreprinderilor mari administrarea eficienta a resurselor si a echipamentelor.Un management profesionist al resurselor este unul dintre modurile prin care fiecare companie din lume se adapteaza rapid la schimbarile care se produc astazi in mediul economic.

Produse:

  • ActivityPlus;
  • OfficeShare;
  • Perspective;
  • ActivityCentral.

ActivityPlus

Produsul nostru cel mai bine cotat ActivityPlus este realizat astfel incat sa permita companiilor mici si mijlocii administrarea salilor si a resurselor. ActivityPlus este ideal pentru companii de inchiriere, magazine de inchiriat echipamente, managementul spatiilor de munca partajate, a salilor de cursuri/conferinte, pentru office hoteling, hot desking sau pentru rezervarea salilor in general. ActivityPlus este versiunea de baza a solutiei noastre software pentru planificarea resurselor, incluzand si modulul de integrare cu Google Calendar.

OfficeShare

Realizat special pentru companii, OfficeShare include toate caracteristicile aplicatiei ActivityPlus avand in plus modulul de integrare cu MS Outlook .

Managementul serviciilor, Servicii de raportare avansata pot fi adaugate ca module separate.

Perspective

Perspective este editia Enterprise a software-ului nostru profesionist de planificare a resurselor si a activitatilor. Perspective este ideal pentru companiile in care exista sali de conferinta, hoteluri sau pentru organizatori de evenimente, unde managementul resurselor in combinatie cu cererile de servicii si planificarile complexe sunt esentiale. Perspective va fi livrat impreuna cu suita de module si anume:integrarea cu Google Calendar,cu Outlook, Managementul serviciilor, Servicii de raportare avansata.

ActivityCentral

ActivityCentral este editia online a componentei ActivityPlus. Intelegem necesitatile companiilor in care fondurile pentru dezvoltarea It sunt foarte mici sau in care implementarile IT fac parte din procesele administrative dificile, prin urmare va oferim ActivityCentral ca un serviciu online.In acest mod, aveti oportunitatea de a dispune de avantajele capabilitatilor puternice ale componentei ActivityPlus fara sa fie necesara insalarea locala a niciunui software.

 

Pentru a decide care este cea mai buna solutie pentru planificarea activitatilor si resurselor dumneavoastra,va rugam sa vizitati site-ul   www.visualtime.ro


Produse

SMART AD

 

Cea mai simpla,  ieftina si responsiva metoda   de PUBLICITATE ONLINE.  

SMART AD,   SOLUTIA LA INDEMANA ORCUI PENTRU PROMOVAREA EFICIENTA SI PROFITABILA A PROPRIILOR PRODUSE SI SERVICII.  

 

http://smartad.skillsoftware.ro

Aplicatie care sa permita planificarea, managementul resurselor si activitatiilor unei companii ...